californiennoter

momentan frustrerethed

with 4 comments

Disclaimer: Der er også en masse ting der er gode, og i morgen kan det sagtens være jeg mener noget andet end nedenstående.

Jeg synes undergraduatestuderede er voldirriterende. De taler i en unendelighed i meget uinteressante sprog om dem selv uden at relatere det til de anliggender der er på spil i teksterne. Hvorfor skal tiden bruges på at høre på det? Hvorfor tager de ikke det at være på et universitet en lille smule mere alvorligt?

Omvendt: Hvorfor har universitetet sådan nogle latterlige foranstaltninger som multiplechoice tests der fastholder de studerende i en subjektposition der indebærer ligegyldighed over hvad noget som helst betyder nogen som helst andre steder end lige netop i deres test som bare skal oversås.

Jeg er også generelt irriteret på akademiske tilgange til ting. Jeg kommer ingen fucking vegne, jeg har brugt de sidste fem år på at gnide rundt i de samme metodologiske problemstillinger, hver gang jeg tager et nyt kursus starter det fucking forfra.  Jeg gider ikke mere.

Tænking, viden, erkendelse, læren verden at kende – også i en intellektuel forstand – kan være så meget mere end det her og komme så meget mere interessante steder hen.

Hej hej.

Written by buethastum

februar 28th, 2013 at 6:24 pm

Posted in note

Tagged with

4 Responses to 'momentan frustrerethed'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'momentan frustrerethed'.

 1. NB. Jeg er også stadig mega-irriteret over hvordan det Amerikanske lov-apparat/ring til politiet kultur/generelle fuldstændigt overdrevne moralisme over for al hedonisme forhindrer forløsningen af mit behov for berusest opløsning i lystfuld kollektivitet indtil lige så sent om natten som situationens immanente dynamik behøver.
  Og hvordan ph.d. studerende forventes at arbejde 70 timer om ugen. Det er også fucked.

  buethastum

  28 feb 13 at 18:29

 2. NB. NB. Massageklassen som jeg tager dette quarter er nice.

  buethastum

  28 feb 13 at 23:07

 3. I see a lot of interesting posts on your blog.
  You have to spend a lot of time writing,
  i know how to save you a lot of time, there is a tool that creates unique, google friendly articles
  in couple of minutes, just search in google
  - k2 unlimited content

  Lester

  13 jul 14 at 15:51

 4. I read a lot of interesting content here. Probably you spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of work, there
  is an online tool that creates unique, google friendly articles in minutes, just type in google
  - laranitas free content source

  Ellis

  13 sep 14 at 15:55

Leave a Reply