californiennoter

Henvendelsesorienteret papir med tekst modtaget fra fremmede indtil videre

with 6 comments

 • Visitkort fra Gary som fikser cykler og sælger dem på Craigslist. ‘Gary’s Bikes’.
 • Visitkort fra random person i Trader Joe’s som sagde, han havde en form for store håndklæder ude i sin bil, som han på smart vis kunne skære i mindre stykker og derved spare en masse penge. Han skrev sin bors telefonnummer på visitkortet, også. Broren boede ude på landet og havde måske et værelse til leje.
 • Hjemmesideadresser m.m. nedskrevet på min notesblok af person på café der synes mine hovedtelefoner havde et interessant look og ville vide om jeg interesserede mig for teknologi. Han ville gerne være mere verdensomspændende. ”Sociology/entertainment”, ”programming/internet”, ”xxxanonxxx”, ”#thedetermineddetermnist”.
 • Visitkort fra Senior Sales Professional Caesear Martinez, som vist også ville leje et værelse ud. Jeg mødte hans kone Mona-Lisa og ham på en bar lørdag aften. Ceasear talte meget om at jeg var nået til afgørende kapitel i mit liv. Da jeg i forlængelse af Ceaser udbredte sig om kosmisk sharing, fortalte om Couchsurfing som koncept begyndte Mona-Lisa små-panisk gentagende at indskærpe at jeg altså helst ikke rigtigt måtte have gæster. Ceaser sagde, jeg måtte forstå at sådan var det, når der var tale om en kvinde. Senere kom de vist lidt op at skændes.
 • Notits fra pige på kaffebar om at hun syntes, jeg havde et sødt smil og håbede, jeg ville komme over og hilse, hvis vi begge var på stedet igen i fremtiden.

Written by buethastum

september 4th, 2012 at 12:28 pm

Posted in note

6 Responses to 'Henvendelsesorienteret papir med tekst modtaget fra fremmede indtil videre'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'Henvendelsesorienteret papir med tekst modtaget fra fremmede indtil videre'.

 1. woop woop!

  AS

  4 sep 12 at 12:41

 2. Dejligt! ;-)

  stefani

  4 sep 12 at 14:27

 3. Det lyder til, Santa Cruz og Orange County ikke er så forskellige igen :)

  Lærke

  4 sep 12 at 20:21

 4. :D

  buethastum

  5 sep 12 at 14:20

 5. hahahaha . Jeg ville satse på ham med håndklæderne.

  Lea

  9 sep 12 at 11:10

 6. Howdy! This is my 1st comment here so I just wanted to give a
  quick shout out and say I genuinely enjoy reading your blog posts.
  Can you recommend any other blogs/websites/forums that
  deal with the same topics? Thanks a lot!

  romantic quotes

  28 mar 14 at 14:54

Leave a Reply