californiennoter

note 2

with 2 comments

Dagen føles anderledes fordi det er overskyet. At have tømmermænd kan også facilitere en følelse af håb. I går var første gang, jeg var fuld siden jeg fyldte 28. Jeg cyklede hjem, og downtown var helt tom kl. 3 om natten. Far Amerika har strenge sengetider. Hvor ville ting have været anderledes i København fredag nat.

Jeg har været inde i begge bogbutikkerne på Pacific Avenue i dag, Santa Cruz Bookstore og Logos Books, som jeg for begges vedkommende føler mig godt tilpas med at være i. Jeg tænker over muligheden for at finde bøger, der ved læsning sætter mig i forbindelse med nye verdener og fællesskaber, hidtil uerkendte nysgerrigheder, motivationer, begær. Måske vil det ikke nødvendigvis være en akademisk bog. Jeg har på det sidste i højere grad tillagt håb til ikke-akademiske bøger. Flere forskellige personer har nævnt en kæmpestor bogbutik i Portland, som jeg vil prøve opsøge når jeg skal besøge byen.

Professor Nancy Chen gav mig i vid udstrækning lov til selv at definere formen på det essay jeg skal skrive som eksamen til hendes graduate seminar. Jeg skriver om forskellige former eller funktioner eller dynamikker kroppen kan fås til at være via forskellige prakssiser, f.eks. Alexander Teknik, surfing, kirurgi.

 

Written by buethastum

juni 8th, 2013 at 6:06 pm

Posted in note

Tagged with ,

2 Responses to 'note 2'

Subscribe to comments with RSS or TrackBack to 'note 2'.

  1. Jeg har været i bogforretningen i Portland, OR. Den er en fantastisk oplevelse på flere etager og med café i stueetagen hvor der bl.a. er lydbøger og tegneserier man kan sidde og læse i. Brugte og nye bøger side om side. Love love love. %) Så jeg anbefaler den også. Powell’s hedder den.

    Sophia

    9 jun 13 at 01:26

  2. nice

    buethastum

    9 jun 13 at 09:33

Leave a Reply