californiennoter

Status og opsummeringer

without comments

Kære kære

Det er søndag eftermiddag og jeg kan ikke koncentrere mig om skolearbejde, pga. moderate tømmermænd. Jeg drak egentlig ikke særlig meget i går, men nok til i dag at være blevet bragt i en tilstand af doven og ufokuseret rastløshed. Jeg har netop drukket en single shot americano af en papirskop på Pergolessi og lytter pt. til John Maus i hovedtelefonerne. Det fungerer ret godt.

Diverse frustrationer er stadig tilstedeværende: For meget obligatorisk læsning på uni, manglende følen mig hjemme i huset (symptom/forstærkning vekselvirkning: Har fået gjort ekstremt lidt ved mit værelse siden jeg er flyttet ind. Tænker på at prøve at flytte. Måske sammen med en veninde, jeg har mødt på mine fag), en følelses af alt muligt, jeg burde nå at bruge mere tid på (surfing, San Francisco, naturområder, lave artikler hvor jeg tager steder hen og interviewer nogen, skrive mere på den ene, den anden og den tredje blog, generelt bruge min krop mere, være mere social, møde flere mennesker). Nok om det for nu, dog.

På et tidspunkt var der fest oppe i trailerparken på campus. Det ser godt ud på billeder:

Man forestiller sig at bo i trailere oppe i skoven kan være en måde at leve lidt mere uafhængigt af økonomiske kredsløb med hvad dette indebærer af potentialer for kultiveringen af andre værensmåder. Man bliver skuffet, når man går ind og læser, at beboerne hver skal betale $600 om måneden til universitetet for at have deres trailere stående.

Det har været Halloween. Jeg har oplevet fascination af det ekstatisk-pjattede-transformative-skødesløse potentiale ved fester, hvor alle klæder sig ud. Der var fest i Ratz Carlton. Jeg gav mit kamera til en pige til festen og spurgte om hun ikke havde lyst til at tage billeder af alt muligt/alle mulige. De fleste af nedenstående er nok taget af hende.

Jeg var til fest igen samme sted sidste weekend. Det der opstår i den samling af mennesker der er gæster til deres fester i de rum er indtil videre en af mine yndlings-gestaltninger af Santa Cruz.

Der har været valg. Her er et lidt fjollet band med cowboyhatte der spiller til demokraternes valgfest lige efter, det er blevet bekræftet at Obama kommer til at vinde.

Det har også været thanksgiving. Jeg var blevet inviteret hjem til Rosie i Davenport, hvor jeg spiste kalkun, kartoffelmos og græskartærte med hende, hendes mor, søster og ven. Vi spillede spil, Rosie og søsteren Ashley kom op at skændes. Mens det var lyst var der mindst 25 grader celcius udenfor. Stranden og landskabet mindede mig om middelhavslige øer, hvor jeg har været på ferie som barn.

IMG_1015

Written by buethastum

november 25th, 2012 at 6:52 pm

Posted in note

Tagged with , ,

Leave a Reply