californiennoter

note

without comments

om en uge flytter jeg ud af mit værelse på Chestnut st., d. 10 juli går mit SAS fly fra SFO til CPH.

Følelserne af hvordan alkohol kan gøre mig sentimental og kaffe kan gøre mig opstemt er begyndt at blive trivielle, tænkte jeg for nyligt.

Alle forsøg på at planlægge at rejse sammen med andre personer har indtil videre været forgæves. Måske er det OK, jeg ved det ikke. Jeg kan prøve at øve mig i at være selvstændig. Skuffelser socialt set har lidt for meget tegnet sig som et tema i det her forår. Jeg eksperimenterer med nogle gange at være vred.

Mike’s veninde Hannah har lånt mig campinggrej: Rygsæk, sovepose, liggeunderlag, et meget lille og letvægts en-personers telt. Hun brugte det selv, da hun vandrede på the Pacific Trail i halvanden måned. Jeg læser på hjemmesider om Yosemite National Park. Elise siger, hun aldrig har set så stor natur, eller måske kun på Grønland ellers. Jeg tænker over om/hvordan oplevelser af landskaber kan gøre noget ved ens subjektivitet. Jeg tænker også over begrebet nationalpark. Den dobbeltsidede iscenesættelse af vild natur og amerikansk national-identitet, ‘landet‘.

Written by buethastum

juni 8th, 2013 at 1:58 pm

Posted in note

Leave a Reply